23948sdkhjf

To indskærpelser til McDonald’s

Fødevarekontrollen har givet McDonald’s i Danmark to indskærpelser. Kommunikationsdirektøren mener, der er tale om bagatalagtige fejl.
Fastfoodkæden McDonald's modtog torsdag i sidste uge to indskærpelser fra den danske Fødevarekontrol: En for at påstå at en frugtsmoothie er uden sukker og en anden for at påstå at noget brød er fyldt med fibre, skriver Ekstra Bladet.

Første indskærpelser rammer McDonald’s, da de påstår, at deres frugtsmoothie er uden tilsat sukker, men undersøgelser viser, at der er tilsat betydelige mængder sukker i form af smagsneutralt og billigt druekoncentrat samt æble- og pærekoncentrat.

Den anden indskærpelse er på grund af påstanden om, at et brød er fyldt med fibre, selvom det kun indeholder 5,3 gram pr. 100 gram.

Kommunikationsdirektør hos McDonald’s Stine Green Paulsen synes det er bagatelagtige fejl. Hun erkender dog, at reglerne er overtrådt.

- Men det er ikke noget, vi har tjent penge på eller haft fordel af. Det er bare uskyldige menneskelige fejl, som vil blive rettet nu, siger hun til Ekstra Bladet.

Hun henviser blandt andet til, at der i smoothien ikke direkte er tilsat hvidt sukker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094