23948sdkhjf

Ny direktør hos Bornholms Mosteri A/S

Når den hidtidige direktør hos Bornholms Mosteri fratræder på grund af personlige årsager, erstattes han af bankmanden Morten Kolind.
Pr. 1. november 2014 er det 37-årige Morten Kolind, der sidder i direktørstolen hos Bornholms Mosteri A/S. Han afløser Morten Hansen, der træder tilbage på grund af personlige årsager. Det skriver TV2 Bornholm.

- Morten Kolind har stærke lederegenskaber, solid erfaring med forretningsudvikling og en bred finansiel baggrund. Samtidig er han vant til at opbygge og vedligeholde interne og eksterne relationer, og han besidder endvidere de rigtige egenskaber for at kunne indtræde som daglig leder i en socialøkonomisk virksomhed som Bornholms Mosteri. Det er ting, som vi vægter højt, siger Rasmus Kofoed, bestyrelsesformand for mosteriet om den nye administrerende direktør.

Også Morten Kolind ser frem til den nye opgave på klippeøen.

- Stillingen hos Bornholms Mosteri er lidt af en drømmeopgave. Virksomheden har stærke værdier og et stort potentiale, som jeg ser frem til at arbejde på at udfolde. Samtidig ser jeg frem til at blive en del af lokalsamfundet på Bornholm, som jeg har erfaret er et meget innovativt sted med en udpræget iværksætterånd, hvilket passer mig rigtig godt, siger Morten Kolind, der kommer fra en stilling som vicedirektør i den svenske bank Swedbank AB.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109