23948sdkhjf

35 meter fylde- og pakkelinje i fuld drift på FoodTech

En hel produktionslinje til at fylde og pakke små bægre kan ses i fuld drift på FoodTech 2014 i MCH Messecenter Herning.
Det 35 meter lange demoanlæg trækker mange nysgerrige hen for at se, hvordan de små yoghurtbægre kører gennem anlægget og til sidst bliver pakket i folie og senere i kasser, så de er klar til at blive læsset på lastbiler.

- Der er stor interesse for at se anlægget i drift, og vi har først og fremmest taget det med for at vise, at vi kan levere hele produktionslinjer til fødevareindustrien. Som vi har sat det op, vil det kunne indgå direkte på for eksempel et mejeri, siger teknisk direktør, Jacob Knudsen, Trepko A/S.

Han havde forventet, at de interesserede mest ville være mejerimedarbejdere.

- Men vi har haft fornøjelsen af at modtage gæster fra flere andre grene inden for fødevareproduktionen, som kan se muligheder i vores anlæg. Gæsterne er ikke kun fra Danmark, for vi har haft mange besøgende fra Norge, Sverige og Island, siger Jacob Knudsen.

Der ligger et stort forarbejde i at gøre demolinjen køreklar.

- I ugen op til messen har vi haft fire mand til at opsætte, justere og indkøre maskinerne, fortæller Jacob Knudsen.

Trepko er en dansk virksomhed med produktion i Danmark, Sverige, Polen, USA og England. Eksporten udgør 80-90 procent.

Foruden Trepko har Schur Marking og EME etiketteringsmaskiner også leveret hardware til demolinjen. Schur leverer anlægget, der skriver batchnummer og produktionsdata på bægrene, mens EME sørger for etiketter på toppen af bægrene.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094