23948sdkhjf

Direktør afskediget i Viborg Bryghus

Bestyrelsen i det midtjyske bryghus har valgt at fyre den mangeårige direktør, Hans Jørgen Poulsen. De sparede lønkroner skal i stedet bruges til at udvikle bryghusets produktion og salg.
Det var en chokkeret Hans Jørgen Poulsen, der tirsdag fik at vide, at han bliver opsagt som bryghus-direktør. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Begrundelsen er ifølge Viborg Bryghus’ bestyrelse, at Hans Jørgen Poulsens arbejde mere har karakter af driftsleder end direktør, og at man ønsker mere plads i budgettet til at øge salget:

- De opgaver, Hans Jørgen har haft, har han løst rigtigt, rigtigt godt. Men der, vi er kommet til nu, er der, hvor vi har en forretning, som balancerer. Vi vil gerne have, at den kan udvikle sig, så vi kan producere og sælge noget mere øl, og vi vil rigtigt gerne, at det øl kan produceres på et nyt og lokalt anlæg. For at komme derhen har vi brug for nogle andre kompetencer hos den leder, der er i organisationen, siger bestyrelsesformand, Thomas Sørensen, til Viborg Stifts Folkeblad.

Han understreger overfor avisen, at man arbejder på at finde en løsning med den snart tidligere direktør, der med bestyrelsesformandens ord har ydet en fantastisk indsats.

Bestyrelsesmedlem Per Tandrup indtræder i bryghusets daglige arbejde. Hans Jørgen Poulsen er direktør frem til den 1. april 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125