23948sdkhjf

8.288 fagfolk på FoodTech 2014

Et velassorteret messeprogram med aktiviteter som blandt andet FoodTech Challenge, prisuddelinger, tre dages netværk mellem fagfolk og royalt besøg af messens protektor H.K.H. Prins Joachim. Det var nogle af højdepunkterne på FoodTech 2014 i MCH Messecenter Herning.
Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi sluttede torsdag med et samlet besøgstal på 8.288. Forud var gået tre travle dage med networking blandt de 284 udstillere og besøgende, prisuddelinger og et rekord stort antal aktiviteter med konferencer, seminarer, Karrieredag og FoodTech Challenge.

Se flere billeder fra FoodTech 2014 her

Blandt udstillerne er der generelt stor tilfredshed med de tre dages fagmesse, og i den kommende tid skal der følges op på mange nye aftaler og kontakter.

- Jeg har fået konkrete aftaler, som jeg nu skal følge op på, og jeg er sikker på, at de tre dage på FoodTech 2014 har været umagen værd, siger produktspecialist Jonas Laursen, Strenometer ApS, som er et specialfirma i kontrolinstrumenter.

- Vi har tidligere været med på FoodTech, og vi er helt sikkert med igen næste gang om to år. Det er de helt rigtige besøgende, der kommer her på messen. Det er fagfolk, som er oprigtigt interesserede, og som også er klar til at investere, fortsætter Jonas Laursen.

Arrangøren kan se tilbage på et veloverstået messeforløb:

- Generelt har der været stor tilfredshed blandt udstillerne, som glæder sig over besøg fra teknikere og beslutningstagere på højt niveau, lyder det fra projektleder Klaus Erichsen, MCH.

Næste FoodTech finder sted i dagene fra 1.-3. november 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109