Fersk kød fra Steensgaard til Odense Fødevarefællesskab
Det sydfynske principlandbrug Steensgaard har netop indgået aftale om levering af fersk økologisk kød til Odense Fødevarefællesskab.
Ejer af Steeensgaard Ann Wiesinger er begejstret for det nye samarbejde.
- Siden vi startede i marts har vi fået mange henvendelser omkring salg af kød i Odense, og vi er derfor rigtig glade for, at det nu er blevet muligt. Samtidig synes vi på Steensgaard, at Fødevarefællesskaberne spiller en vigtig rolle i forhold til udbuddet af lokal, økologisk mad, siger hun til avisen.
Odense Fødevarefællesskab formidler lokalt producerede, sæsonbetonede økologiske fødevarer og Simon Sjødahl fra fællesskabets kommunikationsgruppe er stolt over at kunne tilbyde kødkasser, løssalgsprodukter og juleænder fra Steensgaard til medlemmerne. Han anser Steeensgaard som værende banbrydende på alle tænkelige måder.