23948sdkhjf

Amanda Seafood hædres for succesfuld turnaround

Amanda Seafoods A/S er historien om en virksomhed, der på få år har vendt røde tal på bundlinjen og en truende lukning til overskud og en stor forretningsmæssig succes.
Fredag den 7. november hædres virksomheden med DI Vendsyssels Initiativpris.

- Initiativprisen uddeles hvert år til en mindre eller mellemstor virksomhed, som har udvist initiativ, vækst og virkelyst. Alt sammen egenskaber som kendetegner Amanda Seafoods A/S. En virksomhed der på kort tid har flyttet sig fra at være en traditionsbundet fiskekonservesfabrik til en topmoderne og innovativ fødevarevirksomhed, siger formanden for DI Vendsyssel, Richard Fynbo.

De fleste forbrugere forbinder formentlig Amanda Seafoods A/S med produkter som torskerogn, makrel eller kippers. I de senere år er sortimentet dog udvidet markant, blandt andet med fisk på tube, skiveskåret fiskepålæg og fiskepølser. Med nytænkning og produktudvikling, der tager udgangspunkt i kunderne, har Amanda Seafoods A/S skabt nye spændende produkter.

- Ved at fokusere på høj kvalitet, bæredygtighed og produktudvikling har Amanda Seafoods A/S på kun tre år vendt en trist virksomhedshistorie om vejen til lukning til et eventyr om vækst og udvikling, siger Richard Fynbo.

Virksomheden har blandt andet afviklet de dele af forretningen, der ikke gav indtægter, udviklet nye produkter og givet deres brand nyt design.

- Amanda Seafoods A/S har et rigtig stærkt brand og fremstår i dag som en markant fødevarevirksomhed, der bør inspirere os alle, siger Richard Fynbo, formand for DI Vendsyssel.

DI Vendsyssels Initiativpris 2014 overrækkes fredag den 7. november kl. 7.30 på Amanda Seafoods A/S, Constantiavej 16, Frederikshavn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078