23948sdkhjf

Avis tester supermarkederne for rådne frugter

Søndagsavisen har foretaget en stor stikprøvekontrol i ni af Danmarks supermarkeds- og discountkæders frugt- og grøntafdelinger. Netto indtager sidstepladsen, mens Irma kan stille sig øverst på sejrskammelen.
Stikprøveundersøgelsen blev foretaget af Søndagsavisen den 24. oktober 2014, hvor 18 medarbejdere besøgte 79 supermarkeder i Jylland, på Sjælland og Fyn og blandt andet stillede skarpt på varernes friskhed, skriver MetroXpress.

De 18 medarbejdere undersøgte i forbindelse med kontrollen, hvor meget muggen og rådden frugt, der kunne findes i supermarkedernes grøntafdelinger på fem minutter.

Der blev fundet dårlige varer i otte ud af ni af Nettos grøntsagsafdelinger, hvilket placerer discountkæden på en niende og sidste plads.

- Der kan vi forbedre os. Det arbejder vi allerede med, og derfor får vi også leveret frisk frugt og grønt syv dage om ugen. Det er heller ikke noget, der bliver værre ifølge vores egne undersøgelser, tværtimod, siger Mads Hvidtved Grand, pressechef hos Dansk Supermarked til Søndagsavisen.

Også Irma, Kvickly, Føtex, SuperBrugsen, Aldi, Fakta, Rema100 og Lidl deltog i undersøgelsen og heraf var Irma den eneste butik, hvor kontrolpersonerne ikke fandt dårlig frugt og grønt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218