23948sdkhjf

Slagter Norlyk udvider produktionen

Med et nyt kølepluklager kan Slagter Norlyk øge produktionen og dermed også salget med 30 procent.
Gennem længere tid er det knebet med lagerpladsen og dermed også produktionen hos Slagter Norlyk i Grindsted – nu udvides der med en 200 kvadratmeter stor og otte meter høj lagerbygning, nærmere betegnet et kølepluklager skriver Vejle Amts Folkeblad.

Udvidelsen betyder, at Slagter Norlyk kan øge produktionen og dermed også salget med 30 procent.

Ulla Holst, der sammen med Lars Møller Larsen ejer slagter Norlyk, fortæller, at man med det nye kølerum får et bedre flow i produktionen og hun suppleres af Lars Møller Larsen:

- Vi er ikke bange for at investere, og i vores branche er det vejen frem, at vi er med rent maskinmæssigt.

Slagter Norlyk blev etableret tilbage i 1959 som konventionel slagterforretning med 3 ansatte. I 1997 overtog Lars Møller Larsen virksomheden, som i dag rummer både slagterbutik og produktion med 30 ansatte og har en omsætning på omkring 50 mio. kr. om året.

Slagter Norlyk sælger sine produkter til 13 ABC Lavpris-butikker i Danmark, har indgået aftale med 180 kroer og hoteller i Danmark og afsætter produkter til både Grønland og Tyskland.

Originalartikel
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125