23948sdkhjf

Jensen's Køkken med 60 millioner flasker sovs bag sig

I denne måned løber sauceflaske nummer 60 million gennem båndet hos Jensen's Køkken i Struer.
De klassiske sauce-varianter fra Jensen's Køkken ramte detailhandlen for første gang i år 2000. Nu runder man et skarpt hjørne med produktionen af sauceflaske nummer 60 million i denne måned.

- Saucerne er et af vores kerneprodukter, og det var sauceflaskerne, der først gjorde Jensen’s Køkken kendt. Det vil vi godt markere nu, hvor vi går ind i den absolutte højsæson for sauce, siger administrerende direktør Per V. Møller, Jensen’s Køkken.

For at markere den store milepæl opstiller Jensen's Køkken to af deres sauceflasker i kæmpestørrelse uden for virksomheden.

Siden lanceringen af sovsen i den danske detailhandel for 14 år siden er der kommet flere saucevarianter til, samtidig med at at salget er steget år for år.

Det tilskriver salgsdirektør hos Jensen's Køkken en helt ny trend.

- Pejlemærket for vores produkter er, at de skal være i restaurant-kvalitet. Derfor foretrækker stadig flere forbrugere at benytte sig af, at Jensen’s Køkken har lavet saucen til middagen. Forbrugerne vil ikke gå på kompromis med smagen – men gerne med tiden ved komfuret, siger salgsdirektør Christian M. Nielsen fra Jensen’s Køkken.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125