23948sdkhjf

Ingen bekymring hos Skare Meat Packers

Direktør Kurt Skare er ikke bekymret over virksomhedens omdømme efter de seneste måneders salmonella-fund i virksomhedens produkter
I sidste uge måtte Skare tilbagekalde et parti skinkesnitzler på grund af salmonella, men det ryster ikke indehaver af Skare Meat Packers, Kurt Skare, der kalder sagen for en rutinesag. Samtidig understreger han over for JydskeVestkysten, at han ikke mener, at virksomhedens ry blandt forbrugerne har lidt nogen skade efter de seneste måneders salmonella-udbrud.

- Når Dansk Supermarked trækker rødkål tilbage på grund af listeria, ved folk, at det er fordi, der bliver taget hånd om det. Det gælder også for os. Det er jo ikke os, der producerer salmonella.
Det kommer med slagtekroppe fra en underleverandør -et slagteri - og heldigvis er vores egenkontrol så god, at vi opdager det, siger Kurt Skare til avisen.

Og selvom Kurt Skare efter, at både Dansk Supermarked og Supergros tidligere på året droppede Skare Meat som leverandør, bedyrede, at det ville koste arbejdspladser, ser det ikke ud til at være tilfældet.

Kurt Skare understreger, at de 400 ansatte på fabrikken knokler fra morgen til aften, og at tingene fungerer udmærket i Vejen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094