23948sdkhjf

Flere slagtninger og flere andelshavere hos DC Beef

Indkøringen af kreaturslagteriet i Holsted har givet en række udfordringer hos DC Beef, der dog har oplevet en markant stigning i antallet af andelshavere og i antallet af slagtede dyr.
- Vi har prioriteret, at både vores kunder og vores ejere skulle mærke så lidt til indkøringen af det nye slagteri i Holsted som muligt. Det har krævet en kæmpe indsats af vores medarbejdere og kostet nogle penge, men det er en investering i fremtiden, og allerede nu begynder vi at se resultaterne, forklarer Finn Klostermann, der er CEO for DC Beef.

Antallet af andelshavere er som nævnt gået op og DC Beef oplyser, at der i det seneste år er kommet godt 300 nye til, samtidig med at man har slagtet 15.000 flere dyr end året før.

- Vi er utroligt glade for, at der hele tiden kommer nye til, men samtidig er vi også meget ydmyge, for vi ved, at vi skal levere varen hver eneste dag. På grund af indkøringen af slagteriet i Holsted har vi desværre været bagud med slagtningerne siden foråret, men ved udgangen af denne uge har vi fjernet puklen, siger Finn Klostermann.

I 2015 vil DC Beef arbejde på at optimere arbejdsgangene på det nye slagteri i Holsted, fortsætte den positive udvikling i Aalborg, Sdr. Felding og Husum.

DC Beef oplyser at man i 2015 vil investere yderligere i kapacitetsforøgelse og arbejdspladser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078