23948sdkhjf

öSkyr årets grønne vækstspringer

6.000 innovative unge festede, da MesseC i Fredericia torsdag var vært for Danish Entrepreneurship Award 2014. 13 priser blev uddelt, herunder Grøn Vækstspringer 2014. En pris, der gik til öSkyr.
Jonas Brandt og Mads Boss og firmaet öSkyr, der udover skyr også laver öSkyr-is, løb med prisen Grøn Vækstspringer 2014.

Grøn Vækstspringer var en af i alt 13 uddelte priser, da MesseC i Fredericia torsdag dannede rammen om Danish Entrepreneurship Award. Blandt 12 nominerede pegede dommerne på öSkyr, som vindere af Grøn Vækstspringer.

Prisen som årets grønne vækstspringer udløser en præmie på 10.000 kroner.

Skyr- og isproducenten öSkyr har efterfølgende skrevet på deres Facebook-side:

- Yay Det blev os der løb med prisen som 'Grøn Vækstspringer' i forbindelse med Danish Entrepreneurship Award 2014. En stor tak til Fonden for Entreprenørskab for et flot arrangement - og ikke mindst til Grøn Omstillingsfond for en ligeså flot check.

Jonas Brandt og Mads Boss har i samarbejde med Bornholms Andelsmejeri udviklet en skyr og en skyris baseret på mælken fra bornholmske køer.

Dommerne bag prisen Grøn Vækstspringer er Lars Nørby Johansen, bestyrelsesformand hos Fonden for Entreprenørskab; Niklas Hall er chef for Financial Management (Kommerciel)i DSB; Ann Riemer, medejer af Legeakademiet.dk; Cornelius Olesen, direktør i PJD Production Performance ApS og Sidsel Dyrholm Holst, chef for MMV&Entrepreneurship i Dansk Industri.

Fakta
Danish Entrepreneurship Award 2014 er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise i samarbejde med Trekantområdet Danmark, og er en del af Danmarks Vækst- og Iværksætteruge.

Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise arbejder for, at flere elever og studerende på alle uddannelsesniveauer introduceres for og deltager i entreprenørskabsundervisning. Ifølge Fonden er entreprenørskab, når der bliver handlet på muligheder og gode ideer, og disse bliver omsat til værdi for andre. Værdien kan være af økonomisk, kulturel eller social karakter.

I alt er 13 priser fordelt på seks konkurrencer blev uddelt på dagen. Det var Plakatkonkurrencen, Vækstspringer 2014, Grøn Vækstspringer 2014, Årets Designtalent, Da Vinci (1., 2. og 3. pladsen), Edison (1., 2. og 3. pladsen) og Idékonkurrencen for henholdsvis videregående uddannelser, ungdomsuddannelser og grundskolen.

Læs mere på www.award2014.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078