23948sdkhjf

Proces Engineering øjner stort potentiale i og uden for Danmark

Fredericia-virksomheden Process Engineering A/S er på bare femten år vokset sig stor og stærk. Og det stopper ikke her - Direktør Poul B. Jakobsen ser stadig et stort potentiale i Danmark - og i udlandet.
Fredericia virksomheden Process Engineering A/S er gennem de sidste 15 år gået fra to medarbejdere til 52. Og i følge direktør Poul B. Jakobsen stopper det ikke her.

- Vi ser stadig et stort potentiale i Danmark både hos dem, vi kalder slutbrugere og hos systembyggerne, som vi også hjælper, udtaler direktøren på virksomhedens hjemmeside.

Nye kontorer & nye medarbejdere
Process Engineering har etableret kontorer i Aalborg, Aarhus, Sorø og Brøndby, hvilket der er to årsager til.

- Vi ønsker at være nær vores kunder, da det ofte er nødvendig at være på anlægget flere gange i løbet af en opgave og dernæst har vi lettere ved at rekruttere dygtige medarbejdere, hvis de ikke skal flytte for arbejdet, siger direktøren.

- En af de store udfordringer i fremtiden bliver at finde de rigtige ressourcer på det høje niveau, som virksomheden har i dag, så jeg håber de tiltag, som regeringen laver, for at få flere til at vælge de naturvidenskabelige uddannelser vil hjælpe på, at der kommer flere ingeniører, udtaler Poul B. Jakobsen.

Fremtiden byder på
- Hvis vi kikker i krystalkuglen for at se, hvordan vi tror, Process Engineering A/S ser ud om 10 til 15 år, så forventer vi, at vi er mere end fordoblet, og at vi måske har lokale afdelinger i udlandet. Vores centrale placering af hovedkontoret i Fredericia er det perfekte for en evt. ekspansion lidt mod syd. På nuværende tidspunkt har vi en enkelt medarbejder, der krydser grænsen, og den mest oplagte start i udlandet vil selvfølgelig være enten Tyskland eller Sverige, lyder det fra den ambitiøse direktør.

Gennem tiden er referencelisten vokset, og i dag er de faste kunder nogle af de største koncerner i Danmark, så som Arla Foods, Shell, Statoil, Dupont, Aarhus Karlshamn, Nordic Sugar, Carlsberg og Maersk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109