23948sdkhjf

Fødevareforbundet NNF gør klar til forhandlinger om fusion

På et ekstraordinært møde har Fødevareforbundet NNFs hovedbestyrelse besluttet, at grundlaget for en fusion med Dansk Metal skal ligge klar i løbet af foråret 2015
Fødevareforbundet NNFs hovedbestyrelse var samlet til ekstraordinært møde torsdag den 27. november.

Dagsordenen bød på en tredje behandling af et forslag om fusion mellem forbundets a-kasse og Dansk Metals a-kasse. Men under mødet blev der fremsat et ændringsforslag, som hovedbestyrelsen enstemmigt vedtog.

- Inden udgangen af april 2015 skal der tilvejebringes et fusionsgrundlag med Dansk Metal, som skal behandles i Fødevareforbundet NNF's Hovedbestyrelse med henblik på indkaldelse af en eventuel ekstraordinær forbundskongres i efteråret 2015. Målet er, at en fusion kan træde i kraft 1. januar 2016.

Det betyder, at der nu skal forhandles om en samlet fusion af både a-kasse og forbund.

Tilfreds forbundsformand
Forbundsformand i Fødevareforbundet NNF Ole Wehlast glæder sig over den tydelige opbakning til den videre proces.

- Det er en meget vigtig beslutning, hovedbestyrelsen i dag har truffet. Der er meget på spil både for medlemmer, tillidsrepræsentanter og valgte i forbundet. Derfor er det en styrke for de forhandlinger, vi nu skal i gang med, at det er en enig hovedbestyrelse, der står bag ønsket om en fusion, forklarer Ole Wehlast.

Han understreger, at baggrunden for ønsket om en fusion fortsat er det samme, som da planerne først gang kom på bordet i starten af maj:

- Det er to stærke organisationer, der vælger at indlede forhandlinger. Formålet er at skabe en endnu bedre fagforening for alle medlemmer. En fagforening, hvor der vil blive lagt vægt på høj medlemsservice og klare ydelser - hele tiden med det enkelte medlem i centrum.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078