23948sdkhjf

Mejeribranche muger ud i mobning

Når Mejeriindustrien holder Arbejdsmiljøkonference i Kolding, sætter mere end 500 deltagere efter eget ønske fokus på et udbredt problem på virksomhederne – mobning.
Mejeriindustrien i DI samler i dag over 500 deltagere til årets Arbejdsmiljøkonference i Kolding. Emnet er mobning, og det er valgt efter ønske fra deltagerne ved sidste års konference, fortæller chefkonsulent Torben Rentzius Jans, DI, der samtidig er sekretær for Mejeriindustriens Arbejdsmiljøudvalg.

- Mobning er mere udbredt, end vi har troet. Vi har været ude på virksomheder, hvor mellem 10-20 pct. af medarbejderne peger på, at mobning er et problem, siger Torben Rentzius Jans.

Han finder udviklingen bekymrende, fordi ”et tilfælde af mobning er et for meget”, som han udtrykker det.

- Mobning er et tabu og et stigende problem med store personlige, erhvervsmæssige og samfundsmæssige konsekvenser, og det sætter vi nu fokus på. For mobning hører ikke hjemme på en arbejdsplads. På konferencen i dag giver vi bl.a. virksomhederne inspiration til at forebygge mobning, siger han.

Mejeriindustriens Arbejdsmiljøudvalg udgiver i dag også pjecen: ”Din adfærd – vores Fremtid” om mobning, som deltagerne ved Arbejdsmiljødagen får udleveret. Endvidere vil Danmarks førende mobbeeksperter fortælle om emnet.

Kilde: DI

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141