23948sdkhjf

Spangsberg Chokolade A/S overtager Samba-producent

Spangsberg Chokoladefabrik overtog i sidste uge Samba-flødebolleproducenten Elvirasminde A/S.
Ny direktør for Elvirasminde bliver Michael Spangsberg, som stiftede Spangsberg Chokoladefabrik i 2007. Han bekræfter overtagelsen af Elvirasminde A/S over for FødevareWatch.

Spangsberg Chokoladefabrik har i den senere tid oplevet en utrolig stor vækst og har knapt kunne følge med efterspørgslen. Situationen var uholdbar og derfor måtte direktøren overveje, om der skulle bygges ud og udvides eller købes op.

- Så kom jeg til at tale med ejeren af Samba Flødeboller (Esben Karstensen, red.), og vi blev enige om, at jeg køber hans aktier. Jeg skrev under i går eftermiddags. Så nu skal den lille Spangsberg Flødeboller til at lave flødeboller på Samba-fabrikken, siger han til Fødevarewatch fredag.

I forbindelse med overtagelsen udtræder Esben Karstensen og Bettina de Beets Sindahl Karstensen af bestyrelsen i Elvirasminde, mens Esben Karstensen forlader direktionen. Michael Spangsberg indtræder som nævnt som direktør.

Produktionen af Spangsbergs flødeboller flyttes til Skanderborg, mens produktionen af Nørregade Bolcher bliver i de eksisterende lokaler i Taastrup.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094