23948sdkhjf

Delikas omsætning steg med raketfart

En stigning på 60 procent skaber glæde hos Delika Food Group, der nåede næsten en halv milliard i omsætning
Det seneste regnskab er særdeles fornøjelig læsning for Delika Food Group A/S, der med adresse i Hammel beskræftiger sig med produktion og salg af fødevarer.

Ikke mindst hvad omsætningen angår, er virksomheden braget frem i regnskabsåret 2013/14, hvor nettoomsætningen nåede op over 487 millioner kroner. Det er en stigning på 60 procent i forhold til de 304 millioner året forinden.

Overskuddet i det nye regnskab er på knap 9 milllioner kroner – en nedgang på cirka to millioner – og det betegnes af ledelsen som tilfredsstillende. Resultatet er påvirket af den listeria-sag, som i sensommeren ramte fabrikken i Hammel - den har haft "en betydelig økonomisk konsekvens for årsresultatet", nævner ledelsen i sin beretning. Ledelsen kalder samtidig stigningen i omsætningen for ”meget tilfredsstillende” set i lyset af den stadigt stigende konkurrence på specielt det danske marked.

30 nye medarbejdere
Delikas egenkapital er steget med næsten 5 millioner kroner til nu 30,8 millioner, og virksomheden har i regnskabsårets løb fået 30 nye medarbejdere, så der nu er 168.

1. juni opkøbte selskabet 100 procent af aktierne i Eberhart A/S i Engesvang, og integrationen af virksomheden i Delika Food Group er forløbet særdeles tilfredsstillende, hedder det i beretningen.

https://f.nordiskemedier.dk/27sg10o5r68pfjfb.jpg

https://f.nordiskemedier.dk/27sg10o5r68pfjfb.jpg


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062