23948sdkhjf

Mistanke om millionfusk hos Paradis Is

Tidligere franchisetager undersøges i sag om penge, der blev trukket ud før konkurs
Den ene indehaver af de ni Paradis Is-butikker, der gik konkurs i oktober, mistænkes nu for uretmæssigt at have trukket over en million kroner ud af det selskab, der drev butikkerne. Det skriver Børsen.

Nikolaj Brix Christensen var både direktør og medejer af det krakkede firma RC Retail, som drev butikkerne under en franchise-aftale med Paradis Danmark. Ifølge Børsens kilder trak han godt en million kroner ud af RC Retail, da det stod klart, at virksomhedens økonomi skrantede.

- Stritter i begge retninger

Advokat Per Hald er kurator på konkursbehandlingen af RC Retail, og han er ved at undersøge, om der er foregået noget ulovligt i firmaet. Konklusionen ventes klar om en måneds tid.

- I øjeblikket er der ting, der stritter i begge retninger. Der er noget, der ser mærkeligt ud, men også noget, der indikerer, at der er mange, der er rigtig sure, siger han til avisen med henvisning til kreditorer og samarbejdspartnere.

Børsen har været i kontakt med Nicolaj Brix Christensen, som ikke ønsker at kommentere sagen. Hans tidligere partner hos RC Retail, Jesper Ravn, fortæller avisen, at han har ”en stærkt begrundet mistanke” om, at der er foregået noget ulovligt i selskabet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078