23948sdkhjf

Aalbæk hårdt ramt af branden - 40 fyret

Men direktør tror på, at pølsefabrik kommer i gang igen
Den kæmpebrand, som natten til mandag jævnede Aalbæk Specialiteters produktion i Billund med jorden, får alvorlige konsekvenser for fødevarevirksomheden og dens ansatte.

Produktionslokalerne, der nu er gået op i røg, leverede spegepølser til de fleste supermarkeder i landet. Også produktion af leverpostej og forskellige slags pandepølser foregik i Billund, skriver dr.dk.

- Vi får leveringsproblemer til langt de fleste af vores kunder, siger administrerende direktør Mads Quistgaard til DR og tilføjer, at han forestiller sig, at produktionen kommer i gang igen - men at det lige nu er for tidligt at sige hvordan.

40 timelønnede fyret

Cirka 40 timelønnede medarbejdere fik mandag eftermiddag besked om, at de er opsagt med henvisning til force majeure i foreløbig fire uger. Det gælder samtlige timelønnede i den nedbrændte produktion i Billund, og også de timelønnede på Aalbæk Specialiteters fabrik i Farre.

- De to afdelinger arbejder så tæt sammen, at vi ikke på kort sigt kan begynde at pakke tingene i Farre. Vi kan producere det, men ikke pakke det, siger Mads Quistgaard til Vejle Amts Folkeblad.

Samtidig har direktøren masser af ros til medarbejderne på Billund-fabrikken. Dem er der i alt 50 af, og rigtig mange af dem har været til stede ved den brændende fabrik og har hjulpet med alt, hvad de kunne.

Det er endnu uklart, hvordan branden opstod, men mistanken retter sig mod et røganlæg og en dertil hørende el-installation.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125