23948sdkhjf

Ægtepar chokeret over MadMarkeds konkurs

Overvejer, om der er grundlag for at politianmelde direktøren
Ægteparret Birgitte og Kim Escherich, som netop har måttet se deres ambitiøse MadMarked-projekt delvist kuldsejle, er "meget overrasket" og føler sig ifølge TV Øst ført bag lyset af den nu forhenværende direktør, medstifteren og medejeren Jesper Skibstrup.

Ifølge Kim og Birgitte Escherich var det ham, der stod for alt med økonomien, og ægteparret mener, at der er så meget rod med regnskabet, at de vil have det undersøgt.

Den anstrengte økonomi har ført til, at MadMarked er begæret konkurs, og at Jesper Skibstrup er blevet bortvist med øjeblikkeligt varsel, fremgår det af MadMarkeds hjemmeside.

Ingen politianmeldelse p.t.

Kim Escherich afviser over for TV Øst, at der p.t. er sket nogen politianmeldelse, men han lader forstå, at det eventuelt kan komme på tale.

Tv-stationen har forgæves forsøgt at få et interview med Jesper Skibstrup, der indtil i sidste uge var direktør i MadMarked A/S. Han skriver i en sms, at ”Jeg kan først udtale mig i slutningen af ugen efter "ordre" fra min advokat. Men jeg kan understrege, at jeg i alle forhold har ageret for MadMarkeds bedste”.

Konkursen betyder, at Præstø MadMarked og Store Heddinge MadMarked indtil videre er lukket, mens de tre MadMarkeder i Skovsgaard, Svendborg og Korsør på grund af selskabskonstruktionen kan leve videre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063