23948sdkhjf

Aarhusiansk kult-kaffebar konkurs

Sigfreds Kaffebar annoncerede det på Facebook
Efter 14 år som samlingssted for kaffetørstige østjyder – og siden sommeren 2014 også for kaffefans i Gl. Skagen - har Sigfreds Kaffebar drejet nøglen.

Indehaver Thomas Sigfred lagde tirsdag aften denne besked på kaffebarens Facebook-side:
”Kære venner. Jeg er rigtig ked af at meddele jer, at Sigfreds Kaffebar ikke længere eksisterer ! JEG ER GÅET KONKURS !”

Konkursen rammer de to kaffebarer i Aarhus, der nærmest har opnået kultstatus, og den nye afdeling i Gl. Skagen, hvor Sigfred sidste sommer rykkede ind i den tidligere restaurant Sømærket.

Ifølge finans.dk havde selskabet bag Sigfreds Kaffebar i 2014 et negativt resultat på 883.000 kroner. Året før lød underskuddet på 213.000 kroner efter flere år med overskud.Underskuddet i 2014 pressede likviditeten så meget, at der i årsregnskabet blev rejst spørgsmål om selskabets overlevelsesevne.

- Ledelsen forhandler løbende med kreditorer omkring afvikling af forfalden gæld og har efter statusdagen opnået aftaler med flere af de væsentlige kreditorer, står der i regnskabet.

- Jeg er meget stolt

Men det var altså ikke nok til at redde Sigfreds Kaffebar, og Thomas Sigfred takker på Facebook sine mange fans:

"Tak til alle, som gennem årene har støttet Sigfreds Kaffebar, skal lyde verdens største tak. Jeg er meget stolt af det som vi har opnået, men ked af at det ikke længere lykkedes at opretholde driften af mine butikker", konstaterer han.

Meldingen havde onsdag morgen fået næsten 400 sørgmodige kommentarer på Facebook.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078