23948sdkhjf

Jensen's Bøfhus får sin egen kundeklub

Club Jensen's nedsætter prisen med 20 procent
Vil du bøffe en bil? Det spørger Jensen’s Bøfhus fra i dag sine gæster om, og selv om det kunne lyde en smule kriminelt, så er der tale om en helt lovlig konkurrence, som markerer startskuddet på Club Jensen's. En ny kundeklub, som grundlægger Palle Skov Jensen har store forventninger til.

- Vi lancerer Club Jensen’s, fordi vi vil give vores mange gæster noget ekstra – ikke bare på prisen, som vi nedsætter med 20 procent, men også igennem konkurrencer, oplevelser og et fællesskab omkring det at spise god mad. I 25 år har vi elsket at tilberede bøffer, og derfor giver vi i første omgang mulighed for at bøffe en bil ved at spise en bøf på sit lokale Jensen’s Bøfhus. Fremover vil man også kunne vinde ferier, oplevelser og meget andet, oplyser Palle Skov Jensen i en pressemeddelelse.

Kæden driver 34 restauranter rundt om i landet og har over fem millioner besøgende hvert år. Ifølge Palle Skov Jensen er ambitionen, at 10 procent af gæsterne på Jensen’s Bøfhus melder sig ind i Club Jensen’s indenfor det næste år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078