Det skal være in at bruge doggybag

Derfor skal den se smart ud

Poser i smarte farver, hvor man kan vise andre, at man tænker over miljøet og tager sin uspiste mad med hjem. Det er vejen frem i kampen mod madspild, mener foreningen "Stop spild af mad" ifølge dr.dk.

- Hvis doggybaggen i sig selv ser godt ud, så kan man jo nærmest være stolt af at sige, at jeg mindsker madspild som restaurantens gæst, siger foreningens formand, Selina Juul.

Hun bliver bakket op af lektor Jessica Aschemann-Witzel, der arbejder med forbrugeradfærd og fødevaremarketing på Aarhus Universitet. Lektoren siger til dr.dk, at hvis restauranter i højere grad tilbyder doggybags, så vil gæsterne tænke, at det er normalt at bruge dem.

Jessica Aschemann-Witzel fremhæver også, at det at tage en doggybag ikke skal opfattes som et spørgsmål om kroner og øre, men mere som et miljø-spørgsmål, hvis synet på dem skal ændres.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Suppeudfordring krævede udvikling af ny robotgriber

DC-slagterier lammet af arbejdsnedlæggelser

Meyer tvunget til at lukke i New York

Ud med de 37 timer – folk vil selv bestemme deres arbejdstid

Tican lukket af strejke

Bryggeri firedobler kapaciteten

Kommune holder konference for fødevarebranchen

Pengene strømmer ind til insekt-projekt

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Danæg får sur smiley og bøde

Gasoline Grill bliver til en kæde

Manden bag en af verdens bedste burgere klar til at udvide

Royal Greenland sejler rekordregnskab i hus

Vil lægge investeringsvine for en halv milliard på lager

Rare Wine Invest har fået grønt lys fra myndighederne

Bülow lod lakridskonkurrenter kopiere

Baresso forsvinder som en succes

Carl's Jr. går til angreb

Lave priser og Netto-lukninger rammer Dansk Supermarked

Nyt koncept: Spiritus i løsvægt

Helt vildt: Ny burgerbar skabte kæmpekø

Findus: Misforståelse skyld i lukke-rygter

Færch Plast skovler penge ind

Brüel Systems stormer fremad

Fem medarbejdere købte virksomheden efter konkurs, og så gik det stærkt

Mauritius viser sig frem

København får et cyklende madmarked

To kvinder skal styre Cocio

Madmuligheder boomer i Esbjerg

Kadeau: Man siger ikke nej til Lego

Ikea måske på vej med restauranter

Sjællænderne har hang til svensk slik

Hungry.dk oppe på 1.200 restauranter

Flammen skal brænde flere nye steder

Ugens grin: Reklame-krig

Nye millioner flyder ind i energidrikken State

- En Suicide Burger? Nej, det har vi ikke

Köd-folk klar til mere vækst

Høns må igen komme ud

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Få hjælp til bedre produktivitet

Nye produkter fra YellowLine!

Hvad er e-learning?

Vejen Kommune inviterer fødevarebranchen til Vækst- og ledelseskonference

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvem slukker lyset hos jer?

Expanite udstiller på Hannovermessen

jpbc har svaret og kompetencerne.

Derfor skal vi serieproducere dine el-tavler

Præcisions måleudstyr fra Keyence

Husker du det lovpligtige eftersyn af dine IBC / ADR tanke?

Læs de sidste nyheder fra Diatom A/S

Vækst-virksomhed flytter til stor grund

GTS-institutter udvikler ny droneteknologi

Læs de sidste nyheder fra Diatom A/S

Danske virksomheder er udfordret digitalt

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af coating pulver-støv hos Boehringer Ingelheim

Gå ikke glip af Engineering Forum den 17. & 18. maj 2017

Landmanden får nemmere hverdag med nyt hybridanlæg!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Sika Footwear er Årets DJ TOOLS leverandør 2017

Kampen, der forandrer dit spil - Innovation ved hjælp af automation sikrer ...

Ny medarbejder hos jpbc

In-line 2D målesystem

Forflytninger udover det sædvanlige

Send til en kollega

0.202