23948sdkhjf

DRC henter ny direktør hos Dansk Erhverv

Nu skal der arbejdes for at opkvalificere banchen, lyder det fra den nye dirketør.
Danmarks Restauranter og Cafeers (DRC) bestyrelse har nu fundet den rette mand, der fremover skal tegne foreningen udadtil. Og den nye direktør glæder sig til at komme i gang hos DRC.

- DRC er en brancheforening i positiv udvikling med en medlemsbase, der inviterer til, at vi skal være branchens skarpeste politiske talerør. Parallelt med servicering af vores medlemmer skal DRC være drivrem i arbejdet med at sikre, at de regler, vores medlemmer skal navigere i, er afbalancerede og forudsigelige – i både dagligdagen og i nattelivet, siger Torben E. Hoffmann Rosenstock.

DRC skal forsat bruge energi på at styrke branchens rammebetingelser, og gøre det endnu mere attraktivt at drive og udvikle sin forretning. DRC vil samtidig tilbyde sine medlemmer muligheden for at blive opkvalificeret indenfor alt lige fra sikkerhed til management samt forretningsudvikling på og via sociale medier.

- DRC løfter mange rådgivningsopgaver. En af opgaverne bliver at supplere vores medlemstilbud med attraktive tilbud fra udvalgte, strategiske samarbejdspartnere, der inden for hver deres ekspertiseområde kan bidrage til at bygge viden og inspiration ind i branchen – viden og inspiration, der kan hjælpe vores medlemmer med at innovere og vækste deres forretninger, forsætter Torben E. Hoffmann Rosenstock.

Fokus på kvalitet
Den generelle interesse, vi oplever for sund og velsmagende kvalitetsmad, forpligter branchen til at holde et højt niveau. Også internationalt er branchen et trækplaster, når turisterne vælger Danmark som rejsemål.

- Der er mange gode historier derude, som DRC skal være med til at fortælle. Dansk gastronomi forbindes med kvalitet i valg af råvarer, økologi og nyskabelse. Det skal vi være stolte af og støtte op om, så vi også på dette område fortsat kan være med til at styrke Danmarks internationale omdømme og tiltrække turister, slutter Torben E. Hoffmann Rosenstock.

Kommer fra Dansk Erhverv
Torben E. Hoffmann Rosenstock kommer fra Dansk Erhverv, hvor han som blandt andet direktør for mode- og tekstilbrancheforeningen WEAR, har forestået politisk interessevaretagelse og forretningsudvikling i små og mellemstore danske mode- og tekstilvirksomheder. Derudover har han gennem en årrække arbejdet tæt sammen med de største danske detailhandelskoncerner og politiet omkring butikssikkerhed, medarbejderforhold og kriminalitet rettet mod detailhandlen.

Torben E. Hoffmann Rosenstock er 41 år og uddannet jurist fra Københavns Universitet. Han har tidligere arbejdet i restaurationsbranchen på forskellige københavnske cafeer og spillesteder, og tiltræder som direktør hos DRC den 2. februar 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078