23948sdkhjf

Ny General Manager til Mars Nordics

Mars Nordics har udnævnt Annette Zeipel til general manager.
Annette Zeipel har stor erfaring fra fast moving consumer goods-industrien – senest fra en stilling hos Wrigley Nordics, hvor hun havde stort fokus på både talentudvikling og udvikling af virksomhedens kategorier.

- Mars og Wrigley deler både ejerkreds og fælles værdier – de fem principper – som sikrer et fælles DNA, og derfor er Mars Nordics ikke fremmed for mig. Som et resultat af vores integrerede netværk på tværs af grænserne og en stærk videndeling i regionen, kender jeg allerede mange mennesker i organisationen. Derfor har jeg særligt store forventninger til at blive en del af en organisation bestående af inspirerende, dygtige og motiverede medarbejdere, udtaler Zeipel.

Mars Nordics har én overordnet prioritet for 2015, siger Zeipel:

- Vi har flere prioriteter for 2015 og de kommende år, men ingen er vigtigere end at udvikle vores tre kategorier i tæt samarbejde med vores kunder, så vi ultimativt kan matche forbrugerens behov. Det vores kunder efterspørger er kernen i alt, vi foretager os, og vi ser det som vores ansvar at være på forkant med deres behov og tilbyde værdifulde indsigter og services for at understøtte deres forretningsambitioner og målsætninger.
Læs mere om: Mars
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11