23948sdkhjf

Coop lukker 20 butikker - over 100 mister jobbet

Dårlig økonomi rammer både Fakta-, Irma- og Brugsen-butikker
Supermarkedskæden Coop tager nu konsekvensen af dårlig økonomi i 20 af sine butikker - de bliver simpelthen lukket.

Det drejer sig om 13 Fakta-butikker, to Irma-butikker og fem forskellige Brugsen-butikker i hele landet. Ifølge Informationsdirektør i Coop Jens Juul Nielsen giver de pågældende butikker underskud, og intet tyder på, at den udvikling vender.

Lukningerne går ikke mindst ud over butikkernes unge servicemedarbejdere, som alle mister deres job.

- Vi kan ikke tilbyde vores medarbejdere under 18 et nyt arbejde, så de må kigge sig om efter noget andet, siger Jens Juul Nielsen til avisen.dk.

Langt over 100 unge bliver ledige

Antallet af unge medarbejdere i butikkerne svinger fra 30 i de største Brugsen-butikker til omkring 5-10 stykker i de noget mindre Fakta-butikker.
Dermed skal langt over 100 unge servicemedarbejdere altså nu finde nyt job. Til gengæld går Coop målrettet efter at tilbyde nyt arbejde til alle fastansatte.

- De vil i videst mulig omfang blive tilbudt et job i en af vores andre Coop-butikker. Samlet set er der dog ikke tale om så mange medarbejdere i forhold til den udskiftning, vi generelt har i Coop, siger Jens Juul Nielsen til avisen.dk.

De 13 Fakta-butikker, der lukker, ligger i Jelling, Bjæverskov, Assens, Kolding, Mårslet, Svebølle, Padborg, Augustenborg, Fensmark, Hals, Brædstrup, Egtved og Lyngby. Hos Irma er det farvel til butikkerne i Skovlunde Center og på Amager Landevej, og med i lukningsrunden er desuden Dagli'Brugsen i Ørslev, SuperBrugsen i Taastrup og LokalBrugserne i Snertinge, i Ejsing og på Fjeldstedvej i Hvidovre.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094