23948sdkhjf

Stort slagteri kostede en krone

Andeproducent fik 22.000 kvadratmeter for en slik
Mens ande-manden Martin Daasbjerg er godt i gang med at gøre klar til at slagte ænder i Struer, kan Dagbladet Holstebro-Struer nu berette, at han kom ret billigt til slagteribygningerne.

Dansk Andeudvikling ApS kunne således i november nøjes med at betale præcis én krone for det 22.000 kvadratmeter store tidligere svineslagteri på havnen i Struer.

Det fremgår af det seneste informationsbrev fra kuratoren i konkursboet efter Jutland Meat, advokat Troels Tuxen, til kreditorerne.

»Købesummen er aftalt til en krone under hensyntagen til såvel ejendommens som bygningernes stand og handles som beset,« skriver Troels Tuxen i brevet, som Dagbladet-Holstebro-Struer er i besiddelse af.

Fra 36 millioner til ingenting

I Jutland Meats seneste regnskab er bygningerne ellers vurderet til 36 millioner kroner, men det er de ikke værd. I al fald ikke mere, konstaterer Troels Tuxen.

- Det er ikke noget, jeg har fundet på. Det er den markedspris, som er kommet ud af vores forsøg på at sælge slagteriet. Og det er en pris, der er tiltrådt af både en køber og en panthaver, fortæller han til avisen.

Han gør opmærksom på, at inventaret var fjernet, da bygningerne blev solgt, og at salgsprisen derfor også skal ses i lyset af, at der udelukkende var tale om nogle bygninger og ikke et velfungerende slagteri.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093