23948sdkhjf

De hælder postevand på papkarton og sælger det

Det begyndte som en fiks idé, men er blevet en succes
Det begyndte som en fiks ide, der gik ud på at få danskerne til at drikke vand fra hanen i stedet for at købe det på flaske - et ideologisk statement imod den kendsgerning, at rigtig mange danskere køber vand på plasticflasker.

Men det er endt som et iværksætterprojekt med et noget overraskende produkt.

Det danske firma Postevand har således skabt en forretning med at tappe vand direkte fra vandhanen, hælde det på papkarton og så sælge det til butikker og restauranter, skriver dr.dk.

- Folk skal tage stilling

Vandet kommer fra Balslev Vandværk på Vestfyn, hvor det også bliver tappet og og hældt på papkarton. Blandt kunderne er Føtex og Irma, og det fynske postevand bliver også serveret for gæsterne i Bella Center og på Kvindemuseet.

Medstifter Jesper Krogh-Kjeldsen medgiver gerne, at det er klart billigere at drikke vand fra hanen i stedet for hans eget vand på papkarton.

- For mig er det vigtige ikke at skabe en succes. Min motivation er at flytte noget. Der er folk, der er positive, og der er folk, der er kritikere. Vi er glade for begge. Det, der er vigtigt for os, er at få folk til at tage stilling, siger han til dr.dk.




Kommenter artiklen (3)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062