23948sdkhjf

Lakridsvinder er "møglækker og megaflot"

Nyt produkt fra Johan Bülow vandt på årets lakridsfestival
Med fulde huse og høj lakridsstemning blev vinderen af "The Taste of Liquorice Award 2015" i weekenden hyldet af dedikerede lakridsentusiaster. Det skete på Grilleriet by Weber i København , hvor dommerpanelets afgørelse blev offentliggjort under den årlige Lakridsfestival.

Blandt de mange indstillede produkter med smagen af lakrids gik sejren til Lakrids by Johan Bülow for det nye produkt Egg. Dommerpanelet havde blandt andre følgende kommentarer til vinderproduktet : "Vildt flot, fantastisk balance og skøn struktur", "Raffineret skal, godt salt og godt bid", "Møglækker, megaflot og unik konsistens".

Forinden havde et panel af kokke med smag for lakrids i madlavningen, madskribenter, food bloggers og lakridsentusiaster smagt sig igennem et bredt spekter af produkter med smagen af lakrids - lige fra the, honning, chokolade og karamel til kager, grillet kalveskank, cocktail og naturligvis lakrids i diverse kombinationer.

Som noget nyt var der i år inviteret børn med i panelet for at understrege, at god kvalitet og smagsoplevelse også er vigtigt i børnehøjde.

Vinderproduktet er sølvmarmorerede lakridskugler med sød lakrids drageret i schweizisk chokolade, der er tilført et strejf af lakridspulver og havsalt og til sidst overtrukket med en sprød sukkerskal.


Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078