23948sdkhjf

Kohberg gafler topchef hos Dansk Supermarked

Erik Barsøe Bohsen fra Aabenraa bliver ny administrerende direktør for Kohberg Bakery Group A/S.
Erik Barsøe Bohsen, 50 år tiltræder som administrerende direktør i Kohberg Bakery Group A/S den 1. marts 2015.

- Vi er meget tilfredse med, at vi har fundet en lokal mand med de helt rigtige kompetencer og med en ledelsesstil, der passer til lige netop et bageri som vores, siger både bestyrelsesformand Mads Middelboe og Jesper Fogtmann, der er administrerende direktør i familiens holdingselskab Koff A/S.

Kohbergs kommende chef gjorde karriere i Abena A/S i Aabenraa, hvor han var i 22 år – de sidste 13 år som administrerende direktør. I 2014 skiftede Erik Barsøe Bohsen til Dansk Supermarked, hvor han i dag er indkøbsdirektør.

Lige nu tilbringer Erik Barsøe Bohsen fra Aabenraa tre timer i en bil for at komme til og fra arbejde hos Dansk Supermarked i Aarhus. Men når det bliver forår, vil han kunne forkorte den daglige tur på landevejene betragteligt, for så har han kun 15 km til arbejde. Erik Barsøe Bohsen indrømmer, at køreafstanden til arbejdspladsen i Aarhus blev for lang.

- Jeg glæder mig til igen at kunne spise morgenmad med børnene. Og så tiltaler det mig, at jeg nu kommer til at sidde for bordenden og får ansvaret for, at virksomheden udvikler sig, og det skal ske i en tæt dialog med medarbejderne.

Indtil 28. februar 2015 vil Erik Barsøe Bohsen koncentrere sig om sit job i Dansk Supermarked.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063