23948sdkhjf

KødGrossisten sprænger rammerne - igen

Klar til at bygge nyt og ansætte flere medarbejdere
Blot tre år efter den seneste udvidelse er KødGrossisten i Vemmelev igen ved at vokse ud af sine bygninger.

I næste måned tager Catering Engros-selskabet første spadestik til 1.740 nye kvadratmeter med kontorer, produktion og lager - en udvidelse, der ifølge virksomheden skal give plads til fortsat vækst og nye arbejdspladser i Vestsjælland.

Catering Engros overtog KødGrossisten i 2009, og siden da er det kun gået én vej for kødvarevirksomheden i Vemmelev: Fremad.

Siden overtagelsen er selskabet, som forarbejder kødvarer og laver specialiteter, røgvarer og pølser til hoteller, restauranter og caféer, gået fra 48 til 72 ansatte. Samtidig er KødGrossisten altså nu for anden gang vokset ud af bygningerne.

- Eksplosiv vækst

Derfor tager virksomheden til marts for anden gang på få år hul på et stort byggeri, der skal give albue- og vækstrum. Planen er, at KødGrossisten allerede i september tager nybyggeriet i brug.

- Vi har oplevet nærmest eksplosiv vækst, siden vi i 2012 indviede de nye bygninger i Vemmelev. Selvom den står på byggeroderi frem til september, er det superpositivt, at vi overgår vores ellers optimistiske fremskrivninger. Med det nye byggeri fremtidssikrer vi forretningen og skaber ideelle rammer for vækst og nye arbejdspladser her i Vestsjælland, siger Karsten F. Nielsen, markedsdirektør i Catering Engros.

KødGrossisten servicerer hver dag over 1.100 kunder i hele Danmark med et bredt sortiment af blandt andet okse- og svinekød, fjerkræ, lam og pålæg. Al produktion sker på den topmoderne fabrik i Vemmelev, som virksomheden fik bygget i 2012.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125