Bartendere gad ikke at blande i fritiden
Så de har lavet et firma, der sælger færdigblandede cocktails
De to mænd, der begge har arbejdet som bartendere, har selv blandet de cocktails, som i Ejby hældes på 20 centiliter-flasker og herefter er klar til brug.
Ideen fødte de sidste sommer, da de sad i et sommerhus.
- Vi var trætte af, at når vi havde fri fra baren og tog i sommerhus, skulle vi have alting med, når vi ville have en cocktail. Det var som at starte forfra på arbejde, når vi skulle holde fri, fortæller Søren Aamand til fyens.dk.
Forsøgte at tappe selv
Råvarerne tilbereder de nu selv i et industrikøkken i Aarhus, hvor de koger safter og sirupper og presser og river - alt hvad de normalt ville gøre, hvis de stod bag baren og skulle servere cocktails. Spiritussen er vodka fra Polen, gin fra England og rom fra Caribien.
Tanken om at tappe selv blev hurtigt droppet, da de fandt ud af, hvor lang tid det tager at fylde en lille flaske op ved hjælp af en tragt. De stoppede ifølge Søren Aamand, da de nåede til den ottende flaske ...
De færdigblandede cocktails sælges under navnet Nohrlund - navnet på det sommerhus ved Middelfart, hvor idéen til cocktailfirmaet opstod.