23948sdkhjf

FrozenDanmark i samarbejde med Coop

Frozen Yogurt er på vej på hylderne i SuperBrugsen.
Danskerne har taget den fedtfattige dessert Frozen Yogurt til sig, og det har givet virksomheden FrozenDanmark.dk succes med levering af nøglefærdige og skræddersyede løsninger til butikker og frozen yogurt-stande, både til iværksættere og store butikskæder.

Nu er Frozen Yogurt på vej til SuperBrugsen.

- FrozenDanmark og SuperBrugsen indgår samarbejde om salg af Frozen Yogurt fra tre butikker på Sjælland. I første omgang er det kunderne på Nørrebro, der får glæde af de fedtfattige desserter fra slutningen af marts, udtaler Mikkel Karlsson, salgsdirektør i SuperBrugsen.

Samarbejdet med Coop er den seneste opgave for leverandøren af totalløsninger til Frozen Yogurt-stande og -butikker.

- Vi er ikke i tvivl om, at samarbejdet med Coop vil blive en megasucces. Med vores løsning er de tre Coop-butikker klar til at tilbyde deres kunder Frozen Yogurt, når højsæsonen starter lige om lidt. Vi glæder os over, at vi fik opgaven, udtaler Anders From, indehaver af FrozenDanmark.dk, der har leveret de tre Frozen Yogurt-stande til Coop.

Stor efterspørgsel på maskiner
Der blomstrer flere butikker op med Frozen Yogurt i hele landet, og det har skabt en stor efterspørgsel efter de egenproducerede maskiner fra FrozenDanmark.dk.

- Vores vandkølede maskiner, som kølefirmaet Celcius Nordic v/Allan Horsdal har stor andel i, har et meget lavere vandforbrug end lignende maskiner på markedet og er desuden meget driftsikre, hvilket betyder alt i en travl højsæson, siger Anders From, der også understreger, at målet for FrozenDanmark.dk er langvarige relationer.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11