23948sdkhjf

Seks år uden ulykker hos DS Smith

Hos DS Smith i Taulov er der gået 6 år siden sidste arbejdsulykke med fravær.
Nærmere betegnet er det emballagevirksomhedens såkaldte DieCut Factory, der kan fejre den flotte milepæl, hvor der altså ikke er nogen medarbejdere, der er kommet til skade med fravær til følge i mere end 6 år.

DieCut Factory er DS Smiths egen stanseformsfabrik, hvor de forskellige stanseværktøjer, der bliver brugt til produktionen af bølgepapemballager, bliver udviklet og bygget.

- I DS Smith går vi utroligt højt op i sikkerhed, for i en produktionsvirksomhed som vores, er der rigtig mange sikkerhedsmæssige faldgruber. Det må og skal være et løfte, vi kan holde, at vores medarbejdere kan gå på arbejde uden at komme til skade, og ved at have haft et klart fokus på sikkerheden er det indtil videre lykkes os at nå 6 år uden alvorlige ulykker. Det er vi naturligvis meget stolte af, siger produktionschef i DS Smiths DieCut Factory, Kim Lykke Nielsen:

DS Smith har igennem en årerække gjort sig bemærket i både emballagebranchen og blandt deres mange kunder og leverandører bl.a. ved at have et højt fokus på sikkerhed i hverdagen. Både kunder og leverandører er således jævnligt på besøg for at lade sig inspirere af de mange sikkerhedstiltag, hvoraf ét af dem er, at DS Smiths domiciler i Danmark har en digital lystavle stående ud mod vejen, som viser hvor mange dage, der er gået siden sidste arbejdsulykke.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078