23948sdkhjf

Nu skal der findes kandidater til prestigefyldte priser

Der skal findes nye kandidater til Landbrug & Fødevarers prestigefyldte priser: Kantineprisen, Slagterprisen og Frugt- & Grøntprisen 2015.
”Det er den bedste dag, siden vi vandt VM i fodbold i 1992”, ”Det her er en af de bedste dage i mit liv. Tænk at blive anerkendt for sit arbejde på den her måde” og ”Det er simpelthen en kæmpe ære - det er det største skulderklap, man kan få”. Store og bevægede ord, der ikke stammer fra årets Oscaruddeling, men fra uddelingen af Kantine-, Slagter- og Frugt- og Grøntpriserne i 2014.

Ordene vidner om, hvor meget prestige og anerkendelse der er forbundet med priserne blandt de fagfolk, de retter sig imod.

Jagten på dygtige kandidater til priserne i 2015 er nu startet.

Kantineprisen
Kantineprisen er en anerkendelse til de kantiner i Danmark, der med ildhu, faglighed og innovation serverer sunde og velsmagende måltider – hver dag. Prisen uddeles af Landbrug & Fødevarer, og siden den blev stiftet, har 11 kantiner vundet titlen.

Og rigtig mange steder er der god grund til at glæde sig til frokostpausen, for flere og flere kantiner gør det mere end almindeligt godt. Niveauet i den årlige dyst om at vinde Kantineprisen er altid tårnhøjt, og intet tyder på, at det bliver anderledes i år.

Deadline for indstillinger er 14. august.

Danmarks bedste slagter
Slagterprisen er den ældste af Landbrug & Fødevarers priser – den blev stiftet i 2000, og siden har i alt 22 slagtere vundet den. Formålet er at anerkende de slagtere, der udvikler og højner slagterfaget - til glæde for kunderne og hele branchen.

Som noget nyt er der i år to kategorier og derfor to Slagterpriser – kandidaterne er slagtere i dagligvarebutikker og privatslagtere, der præsterer noget særligt.

Deadline for indstillinger er 13. maj.

Frugt- og Grøntprisen
Frugt & Grøntprisen 2015 går til landets bedste frugt- og grøntafdeling i hhv. en discountbutik og et supermarked/hypermarked. Vinderne vil være frugt- og grøntafdelinger, der gør noget ekstra for at imødekomme kunderne. Der uddeles igen i år en pris i hver kategori.

Deadline for indstillinger er den 21. maj.

Vinderne af priserne afsløres den 28. oktober under Fødevaredagen i København.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094