23948sdkhjf

Food Court vil sætte nye standarder i Aalborg

Compass Group har hentet inspiration i London.
Der er plads til både den store sult, det hurtige måltid og masser af kaffe i et nyt koncept, som er på vej på den tidligere eternitgrund i Aalborg.

Ejendomsselskabet Søren Enggaard og servicevirksomheden Compass Group er gået sammen om at skabe en såkaldt Food Court, der ifølge projektchef Jesper Brøndum bliver Danmarks første af sin slags. Den bliver kombineret med en café med navnet Deli Marché, som er et brand under Compass Group, og som også findes i London og flere andre engelske byer.

- Vi har hentet inspiration i London, hvor vi har besøgt en række food courts, både hos store virksomheder og i lufthavnen i Heathrow. Food court'en i Aalborg bliver dels et sted, hvor man kan sætte sig og spise, dels en take-away - og med både interiør og råvarer i topkvalitet, fortæller Jesper Brøndum. Han tilføjer, at der også bliver udeservering og naturligvis wi-fi.

Tæt på kokkene
Kokkene kommer til at arbejde helt tæt på gæsterne, så der bliver mulighed for at se maden blive tilberedt og for en god snak undervejs. Opskrifterne - hvad enten det er nordisk mad eller retter fra verdenskøkkenet - skifter ifølge Jesper Brøndum jævnligt, alt efter tilgængelighed af de bedste råvarer, vind og vejr samt tilbagemeldinger fra gæsterne.

Projektchefen nævner, at målet er at sætte nye standarder for mad, kaffe og sandwich - og at Aalborgs Food Court i den forbindelse har stor fordel af, at samarbejdet mellem Søren Enggaard og Compass Group er indledt allerede før byggefasen. På den måde er køkken, café, restaurant og lounge bygget så optimalt som overhovedet muligt, påpeger han.

Møde- og selskabslokaler ovenpå
Den nye Food Court og naboen Deli Marché kommer til sammen til at råde over hele stueetagen, 550 kvadratmeter, i et fire-plans vinkelhus, der er bygget rundt om hjørnet på et parkeringshus. Compass Group har også sat sig på hele første etage, hvor der bliver møde- og selskabslokaler med tilhørende køkken. Dér kan alle booke sig ind.

Det hele åbner efter planen i efteråret.

Compass Group Danmark leverer dagligt mad til omkring 90.000 mennesker under brands som Eurest, Chartwells, ESS, Din Private Kok og Levy Restaurants. Den danske gruppe er en del af Compass Group PLC, som er en af verdens førende udbydere af kantinedrift og support-services. Virksomheden har også en finger med i franchise-foretagender som Costa og Starbucks.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078