23948sdkhjf

Westcoast Seafood lukkede med gigantunderskud

Eksisterede i 16 måneder og satte 38 millioner kroner over styr
Lakserøgeriet Westcoast Seafood i Esbjerg, der gik konkurs i november sidste år, fik en levetid på kun 16 måneder - og det var 16 økonomisk helt forfærdelige måneder, fremgår det at en status fra kuratoren, Erik Laigaard fra advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius.

I løbet af perioden fra stiftelsen i juli 2013 til konkursen i november 2014 blev der ifølge tal fra selskabets bogholderi realiseret et underskud på 9,8 millioner kroner.

Pant på 38 millioner

Samtidig fremgår det, at Westcoast Seafood havde stillet et såkaldt virksomhedspant på 38 millioner kroner som sikkerhed for selskabets gæld til banken og til Vækstfonden. Pantet omfatter varelager, driftsmidler og udestående fordringer. Driftsmateriellet og stort set hele varelageret er nu solgt, og de udestående fordringer er inddrevet, men det giver ikke nogen friværdi til konkursboet, fremgår det af kuratorens status.

Peter Laigaard ønsker ikke over for Food Supply at uddybe, hvor mange penge han har fået ind til konkursboet - heller ikke, om beløbet er i nærheden af de 38 millioner kroner, som Westcoast Seafood havde stillet som virksomhedspant.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078