23948sdkhjf

SR Pack har fordoblet kapaciteten

Bagerileverandør udvider til andre dele af fødevarebranchen
SR Pack, der har speciale i udvikling af automatiserede pakkeanlæg til bageri-industrien, flyttede i begyndelsen af året fra trange lokaler i Klovborg til et nyt domicil i Løsning. Og det skulle vise sig at være en særdeles god beslutning, skriver Horsens Folkeblad.

Efter et kvartal i de nye lokaler er omsætningen fordoblet i forhold til sidste år, og der er blevet ansat 10 nye medarbejdere, så der nu er 40.

Det skyldes ifølge salgsdirektør og medejer Henrik Kristensen ikke mindst, at det har givet ro, at der nu er plads til at teste og hive større ordrer ind. I de nye lokaler har SR Pack cirka 2.000 kvadratmeter, og det er allerede på tale yderligere at udvide med en fordobling af produktionsarealet, skriver avisen.

Eksporteventyr

At der er så travlt, skyldes ifølge salgsdirektøren blandt andet et sandt eksporteventyr. Da der i Danmark ikke findes ret mange store industribagere, begyndte virksomheden at kigge ud over grænserne - i første omgang til Norden, Tyskland og Spanien - og i dag står de markeder for mindst 75 procent af omsætningen.

- Vi har beholdt vores kernefokus på bagerierne, men vi er også i gang med at udvide sortimentet til andre dele af førevarebranchen. Igen som en positiv konsekvens af, at vi nu har pladsen til at udvikle, siger Henrik Kristensen til Horsens Folkeblad.

SR Pack havde i det seneste regnskabsår en bruttofortjeneste på knap 10,5 millioner kroner kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094