23948sdkhjf

Stryhn’s vinder DI’s produktivitetspris

Hæder for markant fremgang med mindre spild og færre sygedage
Leverpostej-giganten Stryhn’s har oplevet en markant fremgang i produktiviteten de seneste fem år. Antallet af sygedage blandt medarbejderne er nedbragt med 75 procent, spild er reduceret med 63 procent, og de faste omkostninger er blevet beskåret med 35 procent.

Alligevel kan virksomheden i dag producere meget mere leverpostej med stort set den samme indsats som i 2010, og på den baggrund fik , Stryhn’s tirsdag overrakt Dansk Industris Produktivitetspris 2015

Siden 2010 har ledelsen og de knap 300 medarbejderne i Roskilde-virksomheden arbejdet tæt sammen med henblik på at fremme produktiviteten. Og resultaterne har været så markante, at Stryhn’s altså nu er blevet præmieret.

Især stolt over faldende fravær

- Jeg er især stolt over de resultater, vi har opnået inden for fravær. Vi har igangsat en aktiv fraværspolitik og et større projekt, vi kalder ’medarbejdere i verdensklasse’, og det bærer nu frugt. Det store fald i fravær er en de store faktorer for høj produktivitet, siger Keld Nielsen, Supply Chain Director hos Stryhn’s.

Administrerende direktør Kristian Kornerup ser prisen som et skulderklap, men det får ikke virksomheden til at hvile på laurbærrene:

- Prisen er ikke bare et skulderklap – den giver også blod på tanden. Produktivitet er hårdt arbejde og fokus hver dag, og det stopper ikke, fordi vi har vundet denne flotte pris. I morgen har vi samme fokus, siger Kristian Kornerup.

- Høj produktivitet giver også luft. Både luft til at tænke kreativt og til at forsøge sig med nye tiltag. Og selvfølgelig også økonomiske ressourcer. Produktiviteten er for os første skridt i retning af at blive endnu mere innovative. Vi er rigtig glade for prisen, og den er det første vigtige skridt mod at vinde en innovationspris, tilføjer han.

Prisen blev overrakt til Stryhn’s i forbindelse med DI’s Produktivitetskonference 2015 i Fredericia.









Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109