23948sdkhjf

Prisregn over Aalborg akvavitter og Gammel Dansk

Der var priser til såvel de gamle travere og de nye drenge i klassen ved de prestigefyldte konkurrencer International Spirits Challenge 2015 og Berlin International Spirits Competition 2015.
Med anerkendelser i både guld, sølv og bronze har de gamle kendinge igen markeret sig på den internationale spiritusscene. Det blev bekræftet under dette års International Spirits Challenge og Berlin International Spirits Competition, som blev afholdt i henholdsvis marts og april.

Gammel Dansk SHOT vandt første pladsen i sin kategori med guldmedaljen i Berlin International Spirits Competition, hvor det kompetente dommerpanel lagde vægt på aroma, smag og hvordan den folder sig ud i munden. Udgangspunktet for guldmedaljen er, at dommerne elsker det, de smager.

Dommerpanelets smagspaletter faldt også for Aalborg Nordguld, som blev belønnet med en sølvmedalje, og Aalborg Taffel og Aalborg Jubilæums Akvavit fik bronze.

Samtidig regnede det ligeledes med medaljer over Aalborg Akvavitter på International Spirits Challenge, hvor den nye og de klassiske akvavitter høstede flot anerkendelse fra dommerpanelet. Aalborg Taffel Akvavit og Aalborg Grill Akvavit vandt guld, Aalborg Jubilæums og Dild Akvavit vandt sølv, og Aalborg Nordguld fik en bronzemedalje.

- Vi er vanvittigt stolte over, at internationale dommerpaneler igen hylder Aalborgs Akvavitter og nu også Gammel Dansk. Udover at en gammel traver som Aalborg Taffel Akvavit stadig ligger i front i 2015, er vi især også glade for modtagelsen af vores nye initiativer som Aalborg Grill Akvavit og Gammel Dansk SHOT. Det viser, at vores nytænkning inden for udvikling af akvavit og bitter bliver værdsat. Det er nogle af de mest anerkendte priser overhovedet, så der er ingen tvivl om, at det vil løfte vores brand og styrke det internationale salg, siger Claus Toftkjær, Kategorichef Aalborg & Gammel Dansk, Arcus Danmark.

Om Berlin International Spirits Competition
Berlin International Spirits Competition blev afholdt for anden gang d. 2. marts i år. Det er den første europæiske spirituskonkurrence, hvor dommerpanelet udelukkende består af branchefolk, som er indkøbere fra detailhandlen, restauranter, barer, distributører og importører. Produkterne bedømmes ud fra forskellige kriterier som fx aroma, smag samt fremtoning inden for hver deres kategori og prisklasse. Der uddeles kun en guld medalje per kategori, og den gives kun hvis et produkt lever op til dommerpanelets kriterier.

Om International Spirits Challenge (ISC)
Det er 20. gang, at den prestigefyldte konkurrence International Spirits Challenge uddeler priser til spiritus af høj kaliber. Priserne, der uddeles ved konkurrencen, anses i branchen for at være blandt de bedste udmærkelser, man kan opnå. Ekspertpanelet består af erfarne og kvalificerede dommere, som bedømmer produkternes smag, aroma og fremtoning ud fra blindsmagning. Dette sikrer, at vinderne modtager en komplet validering.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079