23948sdkhjf

Agger Foods får ny topchef

Sojachefen Poul Agger overlader roret til Søren Meng Nordby
Hos Agger Foods i Aarhus træder ejer Poul Agger 1. juli tilbage som administrerende direktør for at overdrage stillingen som topchef til Søren Meng Nordby. Poul Agger vil i fremtiden hellige sig opgaverne som bestyrelsesformand og udviklingschef.

Agger Foods blev grundlagt af Poul Agger i 2011 og har stor succes med sine sojaprodukter under navnet Soy4you, der er en 100 procent naturlig serie udviklet af sojabønner og et alternativ til kød. Et produkt, som Søren Meng Nordby har store forventninger til, ikke mindst fordi soja har store fordele sammenlignet med eksempelvis kødproduktion. Ifølge Agger Foods opnår man med dyrkning af soja 30-50 gange mere protein pr. areal, 20 gange mindre vandforbrug og 10 gange mindre CO2-udledning

- Vi har tiden med os, stor politisk bevågenhed og ikke mindst forbrugere, som efterspørger alternativer til den måde, vi i dag lever på - og med Soy4you rammer vi både sundhed og bæredygtighed, konstaterer den nye direktør.

Planer om yderligere ekspansion

Søren Meng Nordby begyndte i Agger Foods som salgs- og marketingdirektør og har tidligere arbejdet som indkøbschef hos Dansk Supermarked og Løvbjerg. han har også blandt andet været international marketingchef hos Kelsen.

Produkterne fra Agger Foods er bredt distribueret og vækster både i detailhandelen og på foodservice-området i Danmark. Der er også eksport til Norge og planer for yderligere ekspansion og konceptudvikling, oplyser Agger Foods, der tidligere er blevet kåret som årets innovationsvirksomhed af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Inden han grundlagde Agger Foods i 2011, stod Poul Agger bag virksomheden Naturli Foods, der blandt andet udvikler, sælger og markedsfører vegetabilske mejeriprodukter under mærket Naturli´. Virksomheden solgte han i 2010 til Orkla/Dragsbæk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094