Fødevarer DK Detail DK Fødevarer SE Transport DK Metal DK Jern & Maskinindustrien
 

Send til en kollega

Test: Alle rejer smager ens

- Af Kamilla B. Hansen

En test fra Videnscenter for Fødevarer og Sundhed konstaterer, at der ikke er nævneværdig forskel på smagen af henholdsvis billige og dyre rejer.

Videnscenter for Fødevarer og Sundhed (Viffos) har testet smagen på billige og dyre rejer, og resultatet er overraskende, at der ikke er nævneværdig forskel, skriver Politiken.

Mange forbrugere har en forudindtaget mening om rejer, eksempelvis at store rejer er bedst, eller at rejer, der ligger i lage, er dårligst. Men rejetesten antyder klart, at dette blot er myter.

De 17 testpersoner er studerende på Ernæring- og Sundhedslinjen og er ikke trænede i at vurdere fødevarer efter smag. Dette for at få en forbrugers synsvinkel på produkterne frem fo en eksperts vurdering.

Om rejerne er store eller små, tynde eller tykke, friske eller frosne, gør åbenbart ikke den store forskel, når det kommer til vurderingen af smagen, fortæller testleder Jens Knudsen om resultatet.

Læs mere om testen på www.tjek.dk

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.484 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Econocaps kursuskalender for 2016 er nu tilgængelig.

9. oktober 2015 11:26
Econocap A/S

Uddannelse er en forudsætning for produktivitet.

RS Components fremhæver enestående egenskaber ved nyt, ultrapålideligt forseglet konnektorsystem

9. oktober 2015 10:15
RS Components A/S

Den geniale støbning og tætning af Molex ML-XT-systemet giver uovertruffen driftssikkerhed til kon­kurren­cedyg­tige priser

Rob-Flex hitter i foodbranchen

9. oktober 2015 10:42
Kjærgaard A/S

Kjærgaard A/S har udviklet robotmodulet Rob-Flex, der er en komplet celle opbygget omkring en lynhurtig del­ta-pa­rallel­robot, og den er blevet populær i foodbranchen.

9. oktober 2015
8. oktober 2015