Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Test: Alle rejer smager ens

- Af Kamilla B. Hansen

En test fra Videnscenter for Fødevarer og Sundhed konstaterer, at der ikke er nævneværdig forskel på smagen af henholdsvis billige og dyre rejer.

Videnscenter for Fødevarer og Sundhed (Viffos) har testet smagen på billige og dyre rejer, og resultatet er overraskende, at der ikke er nævneværdig forskel, skriver Politiken.

Mange forbrugere har en forudindtaget mening om rejer, eksempelvis at store rejer er bedst, eller at rejer, der ligger i lage, er dårligst. Men rejetesten antyder klart, at dette blot er myter.

De 17 testpersoner er studerende på Ernæring- og Sundhedslinjen og er ikke trænede i at vurdere fødevarer efter smag. Dette for at få en forbrugers synsvinkel på produkterne frem fo en eksperts vurdering.

Om rejerne er store eller små, tynde eller tykke, friske eller frosne, gør åbenbart ikke den store forskel, når det kommer til vurderingen af smagen, fortæller testleder Jens Knudsen om resultatet.

Læs mere om testen på www.tjek.dk

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.695 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Tiflex kasseprint imødekommer nye lovkrav om faremærkning!

24. oktober 2014 10:57
Markings ApS

Ny lovgivning om sik­kerheds­mærkning fra EU standardiserer symbolerne for faremærkning.

Kom forbi AVN Teknik – vi giver en kop kaffe – og en op­time­ringsløs­ning!

24. oktober 2014 10:47
AVN Teknik A/S

AVN Teknik er klar til FoodTech messen den 28.-30. oktober i MCH Herning. Vi vil gerne give vores bud på au­toma­tions­løsnin­ger, som kan nedbringe prod ...

Typegodkendelse af Eilersen 5024G vejeterminal

24. oktober 2014 10:55
Eilersen Electric Digital Systems A/S

Med OIML certificeringen af den nye generation digitale vejeterminaler, viser Eilersen Electric A/S den digitale fremtid for vejeceller, vejeterminaler og vejesystemer.