Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Test: Alle rejer smager ens

- Af Kamilla B. Hansen

En test fra Videnscenter for Fødevarer og Sundhed konstaterer, at der ikke er nævneværdig forskel på smagen af henholdsvis billige og dyre rejer.

Videnscenter for Fødevarer og Sundhed (Viffos) har testet smagen på billige og dyre rejer, og resultatet er overraskende, at der ikke er nævneværdig forskel, skriver Politiken.

Mange forbrugere har en forudindtaget mening om rejer, eksempelvis at store rejer er bedst, eller at rejer, der ligger i lage, er dårligst. Men rejetesten antyder klart, at dette blot er myter.

De 17 testpersoner er studerende på Ernæring- og Sundhedslinjen og er ikke trænede i at vurdere fødevarer efter smag. Dette for at få en forbrugers synsvinkel på produkterne frem fo en eksperts vurdering.

Om rejerne er store eller små, tynde eller tykke, friske eller frosne, gør åbenbart ikke den store forskel, når det kommer til vurderingen af smagen, fortæller testleder Jens Knudsen om resultatet.

Læs mere om testen på www.tjek.dk

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.702 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:
Har din virksomhed lærlinge?
Kommentarer (0) | Se tidligere


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Effektiv Tankrenser - Turbo SSB

24. september 2014 00:00
PG Flowteknik Scandinavia ApS

langsom konstant rotation - forbedret renseeffekt • ingen kuglelejer - mindre vedligehold, længere levetid • lavt flow - mindre forbrug af vand og k ...

Danmarks grønne løber rulles ud for internationalt ar­kitekt-st­jernet­ræf i oktober

23. september 2014 11:39
IBC Euroforum ApS

Når Building Green d. 29.—30. oktober samler bygherrer, projekterende og rådgivere fra hele landet i Forum i København, sker det med en stjerneparade ...

Webshop ( køb filter online)

23. september 2014 12:02
ultrafilter Skandinavien ApS

En tostrenget strategi med traditionel direkte salg og satsning på onlinesalg- og markedsføring af filtre til medicinal- og fø­deva­rein­dustrien, har givet 2-3cifrede vækstrater

23. september 2014
22. september 2014