Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Test: Alle rejer smager ens

- Af Kamilla B. Hansen

En test fra Videnscenter for Fødevarer og Sundhed konstaterer, at der ikke er nævneværdig forskel på smagen af henholdsvis billige og dyre rejer.

Videnscenter for Fødevarer og Sundhed (Viffos) har testet smagen på billige og dyre rejer, og resultatet er overraskende, at der ikke er nævneværdig forskel, skriver Politiken.

Mange forbrugere har en forudindtaget mening om rejer, eksempelvis at store rejer er bedst, eller at rejer, der ligger i lage, er dårligst. Men rejetesten antyder klart, at dette blot er myter.

De 17 testpersoner er studerende på Ernæring- og Sundhedslinjen og er ikke trænede i at vurdere fødevarer efter smag. Dette for at få en forbrugers synsvinkel på produkterne frem fo en eksperts vurdering.

Om rejerne er store eller små, tynde eller tykke, friske eller frosne, gør åbenbart ikke den store forskel, når det kommer til vurderingen af smagen, fortæller testleder Jens Knudsen om resultatet.

Læs mere om testen på www.tjek.dk

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.793 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Tyrkisk forskergruppe tilbyder licensaftaler for dens formulering af funktionel grøntsagsjuice

21. november 2014 09:19
Enterprise Europe Network - NordDanmarks EU-kontor

En forskergruppe ved et tyrkisk universitet har udviklet en nye metode til at producere funktionelle grøntsagsjuicer med sunde bioaktive stoffer. Dett ...

50 virksomheder mødes i Odense!

21. november 2014 08:57
EGATEC A/S

Skal du også med? Overvejer du automatisering, så kom til åbent hus hos EGATEC A/S i Odense den 12. December

Vejsaltbeholder

21. november 2014 09:05
Dansk Transport Emballage A/S

”Ha’ altid salt ved hånden når vinteren trænger på”

21. november 2014
20. november 2014
19. november 2014