Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal Metal NO Metal SE Detail Transport Træ/Møbler Overblik
 

Test: Alle rejer smager ens

- Af Kamilla B. Hansen

En test fra Videnscenter for Fødevarer og Sundhed konstaterer, at der ikke er nævneværdig forskel på smagen af henholdsvis billige og dyre rejer.

Videnscenter for Fødevarer og Sundhed (Viffos) har testet smagen på billige og dyre rejer, og resultatet er overraskende, at der ikke er nævneværdig forskel, skriver Politiken.

Mange forbrugere har en forudindtaget mening om rejer, eksempelvis at store rejer er bedst, eller at rejer, der ligger i lage, er dårligst. Men rejetesten antyder klart, at dette blot er myter.

De 17 testpersoner er studerende på Ernæring- og Sundhedslinjen og er ikke trænede i at vurdere fødevarer efter smag. Dette for at få en forbrugers synsvinkel på produkterne frem fo en eksperts vurdering.

Om rejerne er store eller små, tynde eller tykke, friske eller frosne, gør åbenbart ikke den store forskel, når det kommer til vurderingen af smagen, fortæller testleder Jens Knudsen om resultatet.

Læs mere om testen på www.tjek.dk

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.129 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Fyldemaskiner fra Trepak International AB

4. marts 2015 00:00
Trepak International AB

Fyldemaskiner til flydende produkter

Arbejdsradio med indbygget bluetooth. Kun kr. 995,00

4. marts 2015 00:00
Batco Nordic ApS

Lækker smart handsfree 5 Watt digital DAB+ arbejdsradio med bluetooth med en fantastisk lydgengivelse. Kan også bruges som håndfrit samtaleanlæg. Pris lige nu KUN kr. 995,- excl. moms og levering.

Transportpaller i plast – til ethvert formål

4. marts 2015 00:00
Olitec Packaging Solutions A/S

Den viste transportpalle vejer kun 12 kg, er stadigvæk robust og kan med fordel også anvendes til eksport og flergangsbrug.