23948sdkhjf

Nibe Bryghus er reddet

Verner Bonde laver en sammensmeltning mellem Nibe Bryghus og Bryggens Festlokaler
Øllet er reddet i Nibe i Nordjylland, hvor forretningsmanden Verner Bonde og hans søn Benno Bonde har gennemført en redningsaktion for Nibe Bryghus, skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

Der vil således igen - hvis ellers alt går efter planen - komme fuldt tryk på øl-brygningen med fyldte ølflasker og fustager som resultat af anstrengelserne.

Det nordjyske bryghus blev erklæret konkurs 26. maj i år efter en mislykket redningsaktion, men kun en måned senere kommer så meldingen om, at Bryggens Festlokaler ved Verner Bonde Holding A/S nu har købt alle aktiver og rettigheder af konkursboet, gældende fra 2. juli.

Måske et mindre omfang

Nogle vil måske mene, at overtagelsen vel nærmest lå på den flade al den stund, at det er Verner Bondes eget selskab, der ejer hele bygningskomplekset ved Limfjorden, hvor Nibe Bryghus har til huse. Forretningsmanden står også i spidsen for Bryggens Festlokaler, der er nabo til bryghuset i de samme bygninger.

Benno Bonde, der er bestyrelsesformand i det ny Nibe Bryghus, siger til NORDJYSKE, at han ikke ønsker at oplyse købspris for aktiver og rettigheder.

- Det er derimod meget vigtigt for mig at få meldt ud, at vi fortsætter med at brygge øl, for jeg ved, at det er en besked, der vil glæde rigtig mange mennesker. Jeg kan dog ikke helt udelukke, at det måske kommer til at foregå i et mindre omfang end tidligere, siger han til avisen.

Det bliver dog hverken den 69-årige Verner Bonde eller den 40-årige Benno Bonde, der skal stå for selve øl-brygningen. Daglig driftsleder bliver Per Jensen, der har været tilknyttet Bryggens Festlokaler.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172