23948sdkhjf

Nyt, stort underskud i Bornholms Mosteri

Mosteriet ud med endnu et minus i millionklassen
Bornholms Mosteri i Rønne har fortsat svært ved at tjene penge og kom ud af det seneste regnskabsår med endnu et underskud i millionklassen, skriver bornholm.nu.

Af selskabets årsrapport fremgår, at året endte med et underskud på 2.240.729 kroner efter skat. Året før var der et minus på 1.546.624 kroner.

De negative resultater betød, at selskabet ved regnskabsårets afslutning havde en negativ egenkapital på knap 2.8 millioner kroner.

Fornyet optimisme

Resultat lever ikke op til ledelsens forventninger og anses for at være utilfredsstillende, men efter regnskabsårets afslutning er der kommet fornyet optimisme på mosteriet. Som nævnt på Food Supply forleden har Ocean Prawns og Den Sociale Kapitalfond sammen med de eksisterende ejere Kadeau Restauranter og Espersen A/S netop skubbet over fem millioner kroner i Bornholms Mosteri.

Bornholms Regionskommune solgte i maj forrige år mosteriet til de private aktører og fik en fortjeneste på cirka 300.000 kroner. Kommunen etablerede Bornholms Mosteri i 2006 som et beskæftigelsesprojekt, der skulle give udsatte mennesker et tilbud om et reelt arbejde.

Mosteriet producerer most og cider og er arbejdsplads for mennesker med psykiske problemer, handicap eller fysiske skavanker.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111