23948sdkhjf

Mollerup Mølle overtager foderfabrik fra Hedegaard

Foderstofvirksomhed fra Mors køber op i Skive
Mollerup Mølle på Mors har overtaget alle aktiviteter på Hedegaard Agros foderfabrik på havnen i Skive, skriver Skive Folkeblad.

Hedegaard Agros frasalg af fabrikken skyldes krav fra konkurrencemyndighederne for at selskabet bag Hedegaard Agro kunne fusionere med Danish Agro, som i øvrigt er nabo på havnen.

Ifølge Holger Pedersen, der er økonomichef hos Mollerup Mølle, var der flere interesserede købere inde i billedet.

- Vi har ikke mere kapacitet på vores fabrik i Mollerup, og det har nogle gange betydet, at vi har haft svært ved at følge med produktionen, i forhold til hvor meget, vi kunne sælge. Det er ingen fordel, hvis man skal ud at købe foder andre steder, fordi vi har solgt for meget. Det er sjovest - og billigst - selv at producere, og så får vi også den kvalitet, vi er kendt for, siger Holger Pedersen til avisen.

Fortsætter i døgndrift

Mollerup Mølle kan producere 140.000 ton årligt på fabrikken i Mollerup, mens der er mulighed for at fremstille op til 120.000 ton i Skive. Der er fem ansatte i Skive, og fabrikken fortsætter med at køre i døgndrift fem dage om ugen.

Skive-fabrikken giver Mollerup Mølle mulighed for at fremstille både svine- og hønsefoder.

I forbindelse med myndighedernes konkurrencekrav har Hedegaard Agro også solgt sin fjerkræfoderfabrik i Gødstrup ved Herning, Her var køberen grovvareselskabet Hornsyld Købmandsgaard,
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078