23948sdkhjf

GEA angriber bagerimarkedet

Overtager italienske Comas, der er specialist i maskiner til kager og brød
Procesudstyr-giganten GEA, der i Danmark holder til i Skanderborg, har overtaget det italienske selskab Comas.

Comas er europæisk markedsleder inden for procesudstyr til bageriindustrien med fokus på maskineri til produktion af kager, brød og pizza - og GEA har store forventninger til det nye forretningsområde, konstaterer Niels Erik Olsen, Managing Director for GEA´s aktiviteter i Søborg.

- Comas er uden tvivl en af branchens mest spændende og teknologisk fremsynede virksomheder. Deres løsninger er i topkvalitet, og deres maskiner til produktion af kager og brød vil uden tvivl være en perfekt begyndelse på et nyt forretningsområde hos GEA. Vi ser opkøbet som en spændende udvikling af vores forretning, siger han.

Fokus på fødevarer

Direktøren påpeger, at for GEA er opkøbet udtryk for en fokuseret prioritering af hele fødevareområdet, hvor koncernen i forvejen har fokus på kunder i blandt andet mejeri-, ingrediens- og bryggerisektoren.

GEA er en af verdens største leverandører af procesudstyr til fødevare-, medicinal- og kemiindustrien. GEA omsatte i 2014 for cirka 33,5 milliarder kroner globalt, og over 70 procent af omsætningen blev hentet i fødevareindustrien.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171