DK-Foods kan snart fordoble produktionen
Pepperonigigant bliver endnu større
Der er tale om en udvidelse på 40 procent, og byggeriet omfatter både tørring, pakning og lagerfaciliteter. Alt i alt giver det plads til op imod en fordobling af produktionen, som i forvejen er på 180.000 kilo pepperoni om ugen - nok til 234 millioner pizzaer om året.
- Vi får flere kunder, vi sælger mere og har et positivt syn på fremtiden. Vi tror på, at vi får endnu flere kunder, siger direktør og medejer Per Larsen til avisen.
95 procent til eksport
95 procent af produktionen går til eksport til industrikunder i primært EU-lande, og i forbindelse med udvidelsen er der ansat cirka 10 nye medarbejdere. I forvejen var der omkring 60 ansatte, men den planlagte udvidelse af produktionen kræver ikke så mange ekstra, fordi DK-Foods har en meget automatiseret produktion.
Virksomheden har allerede nu sørget for at fremtidssikre sig yderligere, idet DK-Foods har købt en nedlagt ejendom ved siden af den nuværende fabrik. Det giver 9.000 ekstra kvadratmeter at gøre godt med, nævner Midtjyllands Avis,