23948sdkhjf

DLG sælger Samsø Syltefabrik

Også European Freeze Dry er afsat til Erhvervsinvest
DLG har indgået en aftale om at sælge de to datterselskaber European Freeze Dry og Samsø Syltefabrik til danske Erhvervsinvest.

Ifølge en melding fra DLG sker frasalget af de to selskaber som led i eksekveringen af DLG’s strategi om at øge fokus på kerneforretningsområderne grovvarer, vitaminer og mineraler samt service og energi.

- Dette er endnu et vigtigt skridt på vejen til at styrke vores kerneforretning, og vi er meget tilfredse med at videregive ejerskabet af disse to virksomheder. I Erhvervsinvest har vi fundet den rigtige køber, der er villig til at investere i den fortsatte udvikling af selskaberne og deres medarbejdere, bemærker Kim Balle, der er økonomidirektør i DLG-koncernen.

- Interessante muligheder for vækst

Erhvervsinvests direktør, Thomas Marstrand, glæder sig over købet af de to selskaber.

- Begge selskaber er markedsledere på deres respektive nichemarkeder, og vi mener, de begge står over for flere interessante muligheder for at vokse yderligere både organisk og via opkøb, siger han.

European Freeze Dry, med over 50 års erfaring, er en ledende europæisk leverandør af frysetørringsprodukter og -tjenester med fabrikker i Danmark og England. Selskabet frysetørrer en bred vifte af produkter til flere brancher, herunder frysetørrede færdigretter og bakteriekulturer for blandt andre Chr. Hansen.

Samsø Syltefabrik er en stor spiller på markedet for sylte- og survarer. Kunderne består primært af store, danske aktører inden for detail, catering og fødevareindustri. Ud over at producere private label-produkter ejer fabrikken mærkerne Samsø Syltefabrik, Samsø og Trolleborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158