23948sdkhjf

Stigende overskud hos Richter Hansen

Regnskabet for 2007 hos Richter Hansen A/S viser et overskud på 2,4 mio. kr. før skat. Virksomheden planlægger at flytte sin rustfri produktion til nye lokaler i 2008.
Regnskabet for Richter Hansen A/S viser et overskud på 2,4 mio. kr. før skat – en forbedring i forhold til foregående år på godt 150.000 kr.

Resultatet er ifølge virksomheden tilfredsstillende og afspejler et travlt år med mange opgaver og projekter hos en voksende gruppe af kunder.

- Vores dygtige medarbejdere har en stor del af æren for det pæne resultat. Det har krævet en stor indsats fra alle at nå målet, og der er trukket store veksler på en lang række af både funktionærer og timelønnede. Det er heldigvis lykkedes os at fastholde næsten alle vore gode medarbejdere, og det har også været muligt at tiltrække flere gode nye, hvilket vi ser som tegn på, at vi har en god og stabil arbejdsplads med et fornuftigt rygte i lokalområdet, skriver Richter Hansen Maskinfabrik i en pressemeddelelse.

Virksomheden har i 2007 brugt ressourcer på at styrke både organisationen og den teknologiske udvikling og det vil man fortsætte med i 2008, ligesom man også vil arbejde på at effektivisere produktionen. Blandt andet vil virksomhedens rustfri produktion flytte i nye lokaler i løbet af året.

Richter Hansen A/S er specialist i udvikling af avancerede produktionsanlæg - systemer der optimerer produktionen både indenfor food og non-food.

Virksomhedens ledelse forventer et lidt bedre resultat i 2008.

Kilde: Richter Hansen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078